Λίγα Λόγια…

Ονομάζομαι Παπαδόπουλος Μαρίνος και είμαι πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών “Διδακτική στις Φυσικές Επιστήμες, στην Πληροφορική και την Υπολογιστική Επιστήμη, τα Μαθηματικά και την Επιστήμη των Μηχανικών” (STEM in Education).

Παράλληλα έχω εξειδικευτεί στις Μαθησιακές δυσκολίες -Δυσλεξία στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, μέσω 9μηνων σεμιναρίων από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ έχω σπουδάσει και ως υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ) για ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο  στο National University of Ireland.

Τέλος, είμαι κάτοχος διπλώματος ECPE (Proficiency in English) και Delf A1 en langue Francaise.

Από το 2004 ασχολούμαι με την εκπαίδευση, διδάσκοντας σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου.

Έως το 2013 εργάστηκα στο Κέντρο Σπουδών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης « Το Μάθημα» ως καθηγητής Μαθηματικών και μέτοχος.

Το 2013 υπήρξα συνιδρυτής του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης «Εκπαιδευτική Φροντίδα» με πληθώρα αρμοδιοτήτων. Έως το 2016, όπου και αποχώρησα από την εταιρεία, υπήρξα σύμβουλος σπουδών και καθηγητής Μαθηματικών σε όλες τις τάξεις του Λυκείου.

Από το 2015 διατηρώ την εκπαιδευτική πλατφόρμα mathacademy.gr διαθέτοντας ηλεκτρονικό υλικό (προσωπικές σημειώσεις και βίντεο) για όλες τις τάξεις Γυμνασίου-Λυκείου ενώ από το 2018 διδάσκω μαθητές που ενδιαφέρονται για τις εξετάσεις του IB (International Baccalaureate) Diploma στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα.

Έχοντας παρακολουθήσει επιτυχώς πρόγραμμα « Εθελοντικής Δράσης για τη Διαχείριση Κινδύνου» διοργανωμένο από το Υπουργείο Παιδείας και τη Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων, κατέχω τη θέση του Αντιπροέδρου της Ομάδας Εθελοντισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης προσφέροντας κοινωνικό έργο.

Επιπρόσθετα, υπήρξα μέλος της Ελληνικής αποστολής στο GBI (Cycle for Charity) ποδηλατώντας από το Γκέτεμποργκ στο Αμβούργο (2018) και από το Μιλάνο στο Μόναχο (2019) με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για τα Παιδικά Χωριά SOS ενώ παράλληλα ασχολούμαι ενεργά με τον αθλητισμό συμμετέχοντας σε αγώνες Τριάθλου (Ironman).

Τέλος, είμαι κάτοχος Πτυχίου Επαγγελματία Ναυαγοσώστη (ΕΝΑΚ – ΕΝ779Α1778) και διασώστη Ποταμού ενώ  διαθέτω άδεια χειριστού ταχυπλόου σκάφους (14043/06) και Πτυχίου Ιστοπολοίας (Π.Ο.Ι.Α.Θ – 156/32).

About Academy

Στο MathAcademy φιλοδοξούμε να φέρουμε πιο κοντά τον μαθητή με τα μαθηματικά.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

•             Πολυετή εμπειρία σε όλες τις τάξεις

•             Δωρεάν παροχή διδακτικού υλικού

•             Τεστ αξιολόγησης σε εβδομαδιαία βάση

•             Τρίωρα διαγωνίσματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα

•             Καθημερινή επικοινωνία